Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Dobrý den, naprostý souhlas! Češi ale neuvěří, že Írán je cca 15-16. výrobcem aut nebo ekonomikou světa, protože to Pražská Kavárna nechce.

A co nechce, jako by nebelo:-);-)

0 0
možnosti
JK

K dnešnímu světuislámu je nutno přistupovat diferencovaně – jaksi se nám nikdy nepodařízaškatulkovat takové státy  jako jsouTurecko a Írán,  Azerbajdžán,  Turkmenistán, Kazachstán, Tádžikistán.  Za absolutní nutnost vidím a požaduji zříditnezávislý nový stát KURDISTÁN !!!  Osobněmi je sympatický mírumilovný mezináboženský islám tureckého učence panaFethullah Gülen: http://fgulen.com/cz

A jest veřejnýmtajemstvím, že postup sil Khalifátu ISIS/ISIL se v létě jaksi zadrhlzásluhou íránských generálů, stojících i umírajících na čele jednotek oficielníarmády Iráku a bránících irácká města před obsazením silami Khalifátu:

 http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/357368-v-boji-s-islamskym-statem-padl-iransky-general.html

 http://zpravy.idnes.cz/profil-kasem-sulejmani-07a-/zahranicni.aspx?c=A140619_152650_zahranicni_ert Dokonce Írán bombarduje pozice ISIS v Iráku:

 http://www.konflikty.pl/aktualnosci/wiadomosci/iran-bombarduje-cele-iraku/

 http://www.theguardian.com/world/2014/dec/03/iran-bombs-isis-in-iraq-says-us

Pevně věřím, že Íránproti silám ISIL nasadí i své nové drony:

 http://m.zahranicni.eurozpravy.cz/asie-a-australie/109872-iran-se-chlubi-sebevrazednym-dronem-ma-zpusobit-co-nejvetsi-skodu/

Přestaňme protoantagonizovat Írán a šiřme o něm pravdu neb jest to náš spojenec v bojis tím nebezpečným islámem  Khalifátu-ISIS/ISIL . Dopřejme proto Íránu si přivtělit Irák resp. jeho část – ropná polea zavlažovaná pole Mezopotámie jako další perskou provincii a naveďme Íránnechť totéž učiní s Afghanistánem, aby v něm nemuseli umírat zbytečněnaši vojáci. Bude tak obnovena Médo-Perská říše a to prosím státem, který je17. největší ekonomikou světa, 16. největším výrobcem aut na světě, vynálezcemspalovacího motoru na CNG, zemí pronikající do kosmu.  A přestaňme již konečně vidět problémv tom, že existuje tradiční přátelství RUSKO – ÍRÁN kolem nichž vznikádalší jedna subintegrace – Kaspický Blok. Je prostě jeden svět Islámu a druhýsvět Islámu=ÍRÁN  viz zde:

http://

0 0
možnosti
VV

A dokonce ta Karma uz vysplhala na zavratnych 12. Zacinam mit strach, ze z vas bude jednou bojler.

0 0
možnosti
VV

Opravdu vynikajici.

Po 6-ti hodinach Karma 11. Tak to s.a. Hermanek po takove dobe miva zu nejmene karmu 25. A ve srovnani s dnesnimi prispevky ze stejne doby jste take nejen  o nekolik konskych delek pozadu, ale i kol.

1 0
možnosti
JR

J22a61r29a 81R43a41n19k

10. 1. 2015 20:27

Cela mesita karmuje, mozna nekde skryta cestovka Maruskinove:-P

1 0
možnosti
Foto

Úžasný slovník, vybroušený styl.

Rudé právo by po vás skočilo.

2 1
možnosti
VV

Vidim, ze Josef Wissarionovic se probudil a zacal psat. Cesky se asi naucil od akademika Zdenka Nejedleho.

Tato snuska nesmyslu prekonava o konske delky i tovarisca Germanoka.

3 1
možnosti
PP

Ehm, ehm, ehm , ehm - vážená soudržka Karma to vidí inako :-P ;-D

2 2
možnosti
RH

Jste se zkouřil, nebo jste si nevzal prášky?

4 2
možnosti
PP

Nikoliv, zapomnel jsem Vas pozadat o laskave svoleni.:-P

1 2
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Pozemšťan planety Země, bedlivě dodržující (jak jen to jde) starou biblickou moudrost: "To, co vchází do úst, přijde do břicha a jde do hnoje. To však, co z úst vychází, jde ze srdce, a to člověka znesvěcuje. Neboť ze srdce vycházejí špatné myšlenky, vraždy, cizoložství, smilství, loupeže, křivá svědectví, urážky..."

Seznam rubrik