Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17a80k61u25b 82K35o71s

28. 1. 2015 22:58

Bože chlape, několik desítek sekund ztraceného života čtením takového blábolu :-/

0 0
možnosti

J55a89r36a 47R68a94n59k

24. 1. 2015 5:31

Jedno mi neni jasne, dole je clanek z Lidovek, ze jsou dukazy, u kazdeho blogera v dikusi prilis emoci, protoze se jedna o deti, cemuz rozumim, ale nikdo nevi, jak to skutecne bylo, tak co kdybysme pockali?

Trestní oznámení proti matce odebraných dětí. Přečtěte si dokument norské policie

Zdroj: http://www.lidovky.cz/trestni-oznameni-proti-matce-odebranych-deti-bylo-pozastaveno-pvn-/zpravy-domov.aspx?c=A150121_181850_ln_domov_ele#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc

0 0
možnosti

S norským nacistickým státem pohne jen masivní odpor slušných Čechů, kteří mají mozek. Kdybychom čekali, jak to rozhodne Norsko bez tlaku z ČR, tak 100% rozhodne opět nacisticky. Jak by asi rozhodli za IIWW němečtí nacisti o osudu dětí, daných do árijské převýchovy, kdyby se čekalo na odpověď na slušnou stížnost? Tehdy se to vzalo jedním vrzem s vítěznou válkou. Dnes samozřejmě vyhlásit válku Norsku by bylo zcela neadekvátní, ale například  takové sankce na dovoz pomerančů z Norska do ČR bych já vyhlásil už dávno. Aspoň by to vzbudilo mezinárodní ohlas a norský ničím nekontrolovatelný systém krádeží dětí by byl podroben mezinárodní kritice.

0 0
možnosti

Ubohe soudruhu Petkove, ubohe.

Dovolte abych se vas zeptal, jak jste se vubec dostal do ceske republiky a kdo vas za tyto vytvory plati.

Nebo to snad pisete pod nejakym vlivem?

2 0
možnosti

Soudruhu Vokoune,

děkuji za Vaši kritiku.

V Gott/line jsem se ocitl podobně jako Vy.

Moje výtvory slouží jen Vaší a mé radosti, i radosti dalších příp. čtenářů.

Píši pod vlivem podnětů a nápadů.

0 0
možnosti

Pane Petkove, napsal jste pamflet. Češi vám šlápli na "kuří oka". A vy nemůžete zapomenout. Zbavte se svých frustrací, zase bude dobře. Jsem zvědavý na váš příští "výron".  ;-D;-D

1 0
možnosti

Bude spesl pro Vas -  mam ho dlouho v supliku! ;-)

0 0
možnosti

Stačí se podívat odkud tečou peníze do MPSV na programy a hlavně kolik a je hned jasnější proč Marksová s Kapitánem hrají na norsků notečku....

http://www.eeagrants.cz/cs/programy/ehp-fondy-2009-2014/cz04-ohrozene-deti-a-mladez/cz04-schvalene-projekty/kodifikace-pravni-upravy-podpory-rodin-n-1370

1 0
možnosti

R^Super postřeh! R^ Díky!

Ale upřímně 27M minus provize zpracovatelum projektu a nutne naklady projektu, davaji realny korupcni potencial max. okolo 5M ve finale. 

Nejsem si jisty, zda prijmy pani Tominove, dr. Kapitana a dalsich jejich Loutkovodicu, Patronu a zadavatelu v pozadi v souctu jsou tak zalostne, aby kvuli TOTAL 5M pro vsechny (a mozna jeste mensi cilove "motivacni" sume) riskovali sva dobra bydla a nahaneni Ms. Bradacovou & Co, kdyby skutecne slo s Nory o ryzi komplot a kryti kradeze par excellence techto dvou sourozencu.

Pripada mi to "malo" na tak velky rachot, ktery se nyni odehrava. A ktery byl o vice radu vetsi, kdyby to ve finale prasklo. A pani Tominova a dr. Kapitan v tom skutecne byli namoceni. :-/

0 0
možnosti

Pane Petrkove, podle Nora Y. Brenny, píšícího české blogy, je v Norsku rozdělováno 9 z 10 sourozeneckých dvojic.  Pro mě jasný důkaz norského nacismu. Pro Vás jsou to všechno zašifrované prohřešky všech rodičů dvojčat.

Jste morální zrůda. Ne kvůli tomu, co jste napsal dnes, ale protože nijak nereflektujete to, co jsem Vám už napsal jednou, když jste někdy v prosinci poprvé urážel paní Michalákovou. Polská cesta znamená riziko, že při neúspěchu přijdete v Norsku o dítě definitivně. Ale Vy jste buď morální zrůda, nebo máte sníženou inteligenci. Podle Vašich textů nemáte sníženou inteligenci, proto jste morální zrůda. A stále melete nesmyly o polské cestě. A to ponechávám stranou Vaši protičeskou škodolibost.

Jste velmi nebezpečná morální zrůda. Mícháte dohromady správnou kritiku Havlových milostí Odložilovi a Šimůnkovi jen kvůli kamarádčoftu, správnou kritiku nelidského "humanitárního" bombardování, a jiné správné postřehy, se zvrhlou kritikou paní Michalákové. Píšete kromě jiných zvrhlostí, tuto nebetyčnou zrůdnost, kterou svůj zvrhlý blog korunujte: "Matka, její advokáti i posháněný český komparz rozehrávají už dlouho hru. Hru, v níž ani matka, ani advokáti již v podstatě nemají co ztratit." Tak podle Vás matka, která žije už 4 roky v každodenním pekle strachu, že přijde definitivně o své dva jediné syny, rozehrává jen jakousi hru! Podle Vás ten, kdo může přijít o své dvě jediné děti, nemá co ztratit! Pro vás jsou dvě děti nic! Styďte se, morální zrůdo! Největší morální zrůdo, kterou jsem tu za asi 4 měsíce četl. A že těch patologických islámofilních zrádců evropské civilizace jsem tu četl hodně. Ale oni tomu svému sluníčkářství aspoň věří. Vy tomu při své inteligenci věřit nemůžete, proto jste zlomyslná a škodolibá morální zrůda.

5 1
možnosti

Namísto zbytečného chronického útočení si prostudujte např. http://is.muni.cz/th/322323/pedf_m/Problematika_sourozeneckych_vztahu_u_deti_ve_vychovne_lecebnem_oddeleni.doc

Dozvíte se např. že i v Česku je nutné a obvyklé (min. dočasně) rozdělovat sourozence: "Bylo zjištěno, že v biografii všech sourozenců jsou okamžiky, kdy došlo k jejich dočasnému rozdělení a že všechny rodiny těchto dětí vykazují podstatné nedostatky v jejich výchově a zajištění jejich základních fyzických i psychických potřeb. Jako nejzávažnější příčina rozdělení sourozenců se jeví především nevhodné sexualizované chování mezi nimi."

Všechny dosavadní utajované i uniklé informace o norských sourozencích a chováním v rodině korespondují tímto směrem.

1 0
možnosti
Foto

Já napsal krátce před Vámi toto: „Norské děti“ – Jiný pohled na věc. http://jirihermanek.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=445127&bk=66758

A dostal jsme dost přes ústa. Tak jsem rád, že někdo smýšlí podobně, i když ne stejně.

Zásada zdejších diskuzí je totiž to, že v určitém okamžiku je někdo Bohem a druhý ďáblem a to bez jakýchkoli konkrétních argumentů.

1 2
možnosti

To je přesně Havloidismus v praxi po 25 letech Rv

Už jdu k Vám počíst a příp. zavěsit také karmičku R^

0 2
možnosti

J94a43n 54J80e53n89i85c

23. 1. 2015 15:40

Jen tak náhodou jsem kliknul na tento blog, bo je oaktuálním tématu. A páč jsem byl v roce 1998 v USA, tak mohu docela z prvníruky říct, že tento blog je blábol. S přáteli v USA jsme se hecovali,kdo bude mistr světa. Taky si dobře vzpomínám, že jim bylo trapně, jak jejichsynci rozbili šatnu. Říkali, že jsou to rozmazlení frackové. A četl jsem si,jak o nás psaly i noviny. A podobné to bylo i v Kanadě. Takže naše vítězstvív Naganu určitě svět zaregistroval a docela výrazně… Btw stejně výraznouzprávou bylo v té době převzetí automobilky Chrysler firmou Mercedes.

No ale k podstatě věci. Nemyslím si, že kdyby bylo z norskéstrany vše čisté, tak by se omezovali jen na oficiální prohlášení. Stejně takby žalovali poláky kvůli únosu a nevrátili dítě do Indie. Matka Michaláková bynemohla v Norsku vychovávat dítě svého přítele, když je tak nespolehlivá aSobotka, který je známý tím, že by nešel do nejistých věcí, se najednou docelaangažuje. Četl jsem vyjádření pár lidí, co žiji v Norsku a vychází mi z toho,že BV je nadřazena v Norsku všemu a pod rouškou ochrany dítěte nemusí niczveřejňovat ani se nikomu zpovídat. Protože dávají práci stovkám soudců apsychologů a business tisícům pěstounů, tak jim jde většina na ruku.

 

Jo aklidně to můžete zesměšnit. A argumenty to bude asi krapet horší.

4 0
možnosti

Vy víte, že jste chtěl lhát, ještě nežli jste napsal první písmenko: Nejenže je hockey v USA téměř okrajovou záležitostí - o zbytku světa už ani nemluvě (kromě Kanady je hokej brán na vědomí fandů jen ve Finsku).  Ale právě NAGANO a zvlášť finále ČR - RUSKO byl i propadák pro TV ratingy:

CBS' rating for the final two nights of coverage dipped to a Nagano-low of 11.9. Saturday night's coverage of the gold-medal hockey game between Russia and the Czech Republic got a 3.2/10 rating, considerably lower than the 4.9 from the U.S.-Canada game. The final rating for the late-night show was a 3.0/12. But because CBS had eight hockey games that pushed the show to about 2 a.m., it is difficult to compare to the 5.0/20 from Lillehammer and was on the air until past 2 a.m. on the 6.2/17 from Albertville.

Kromě Čechů NAGANO nikomu nic zvlášť neříká. I pokud tam vyhrávali jejich sportovci. Ničím se zvlášť do paměti TV diváků na celém světě nezapsal. Natož nějakým finále ČR v periferní disciplíně hokeji. Třeba německojazyčná verze Wikipedie si na Čechy a hokej ani nevzpomněla!

Herausragende Sportler:

Bjørn Dæhlie gewann drei Goldmedaillen im Skilanglauf und wurde der erste Athlet bei den Winterspielen, der in seiner Karriere acht Goldmedaillen und zwölf Medaillen insgesamt erringen konnte.

Die 15-jährige Tara Lipinski wurde durch ihren Titel im Eiskunstlauf die jüngste Gewinnerin eines Einzeltitels in der Geschichte der Winterspiele.

Hermann Maier stürzte in der Abfahrt schwer und gewann anschließend Gold im Super-G und im Riesenslalom

Gianni Romme und Marianne Timmer gewinnen beide je zwei Goldmedaillen für die Niederlande – damit gehen fünf von zehn Titeln im Eisschnelllauf an die Niederlande.

Erwähnenswertes: Der Snowboarder Ross Rebagliati gewinnt nach einer ursprünglichen Disqualifikation wegen Marihuana-Missbrauchs die Goldmedaille.  

HOLÁ REALITA MÍSTO VAŠICH ÚČELOVÝCH LŽÍ - PRO ČESKO BLBÉ, ALE JE TO TAK!

0 1
možnosti

Kopat do národních hrdinů (Nagano) se nevyplácí. :-P

Oceňuji, že se někdo odváží plout proti proudu antinorismu. Bezesporné norské selhání vidím akorát v rozdělení chlapců do různých rodin.

4 2
možnosti

Bohužel, i to prý mělo nějaký důvod, který je nám zašifrován v tajeném rozsudku...:-/ ;-)

Sportu zdar - a Ice Hockeyi zvlášť! :-P

1 0
možnosti

Prosím už raději nepište. Tyto bláboly se nadají číst.

Přečetl jsem to sice do konce, ale na myšlenku jsem nenarazil.

Rv

5 2
možnosti

Já naopak doufal, že už sám nadpis napoví, že si rozklikem na vlastní nebezpečí naběhnete před nastavené zrcadlo! :-P

Fakt jste z takovéhleho nadpisu vytušil možnou "myšlenku"?! 8-o8-o8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Pozemšťan planety Země, bedlivě dodržující (jak jen to jde) starou biblickou moudrost: "To, co vchází do úst, přijde do břicha a jde do hnoje. To však, co z úst vychází, jde ze srdce, a to člověka znesvěcuje. Neboť ze srdce vycházejí špatné myšlenky, vraždy, cizoložství, smilství, loupeže, křivá svědectví, urážky..."

Seznam rubrik