Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přiznám se, pro nějaké povinnosti nemám čas na důkladné přečtení dnešního článku; jen jsem se v rychlosti podívala, kdo tady diskutuje. Takže zatím nemám jinou odpověď než tuto: Je hodně lidí, kteří nemají žádnou kvalitní zábavu a nic jiného na práci, než hlásat svoje moudra k článkům, které se jim nelíbí, a k jeho autorům - i proto asi musí být válka. P. S.: Ráno budu číst důkladněji.

1 1
možnosti
PP

Bohuzel, namisto utoku na fakta a argumenty zdejsi Squadra Azzura je navykla jen okopavat kotniky, uslintane slidit po osobnich achilovkach autoru, blabolit davno vycpela klise. Je to bida a utrpeni. Ocekavaj jsem kritiky. Namisto toho sajrajtum s jezevcikovskym syndromem lecim neznalosti jazyku, geografie, nejjednodusich verejnych statistik a dokonce ovladani vyhledavacu. Napadla mne ale synergie - z jejich nejvetsich perel sepsat studii o Havloidech-rudokartech. At se narod pote pobavi a pomeje All-in-one :-) R^

0 0
možnosti
RA

Petkov se napil důkladně a pokračoval: „Vy myslíte, že to císař pán takhle nechá bejt? To ho málo znáte. Vojna s Turky musí být. Zabili jste mě strejčka, tak tady máte před držku. Válka jest jistá. Srbsko a Rusko nám pomůže v té válce. Bude se to řezat.“ Petkov v té prorocké chvíli vypadal krásně. Jeho prostoduchá tvář, usměvavá jak měsíc v úplňku zářila nadšením. Jemu bylo vše tak jasné.

2 1
možnosti
PP

Jste nízký a podlý blb, anzto mate utocit na me argumenty. Namisto toho, typicky havloidicky, utocite uplne off topic na autora. Zoufali lide konaji zoufale veci. 

Prozatim mi nestojíte za to, abych se obracel na adminy. Nevylucuju to vsak do budoucna. V kazdem pripade si delam print screen jak osobni urazky "o prostoduche tvari", tak tohoto meho varovani.

1 1
možnosti
Foto

USA má státní dluh na hlavu asi 5 krát větší než my a Rusko ho má na hlavu asi 20 krát menší než my. K tomu zásoby surovin, zásoby bankovního zlata, diamantů, BRICS, SNS. Dost důvodů, aby se S.S. snažily situaci změnit.

2 5
možnosti
Foto

tak proč, s těmito skvělými parametry je Rusko na tom, jak je???

5 1
možnosti
Foto

Ptáte se na závěr stati , jak to dopadne. Dovolím si Vám to prozradit. Dostanete spoustu souhlasných + od kolegů a souvěrců typu pana Cvalína.

To bude radosti.:-):-):-).

9 0
možnosti
PP

Já už si ho vážím jen proto, že ho někdo zařadil mezi přátele pana Vyvadila. A to jsem ještě, pro časovou tíseň, ještě od ctěného pana kolegy pana Cvalína nestačil noc přečíst.

0 1
možnosti
Foto

No jo pane, ale proč do těch zničených a prohnilých  USA chce ročně zamířit miliony přistěhovalců a do Ruska, do toho ráje na zemi, skoro nikdo? Všichni jsou asi neinteligentní, co?

15 2
možnosti
PP

Pane, staňte se větším mým (i třeba ryze a navždy nepřátelským) "fanouškem" a nebudete již pokládat takovéhle elementární dotazy. 8-o

Zde máte odpověď, pane : http://pavelpetkov.blog.idnes.cz/c/441247/Anglicky-mne-princ-chtel-jen-svleknout-poprve-kalhotky.html  ;-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Pozemšťan planety Země, bedlivě dodržující (jak jen to jde) starou biblickou moudrost: "To, co vchází do úst, přijde do břicha a jde do hnoje. To však, co z úst vychází, jde ze srdce, a to člověka znesvěcuje. Neboť ze srdce vycházejí špatné myšlenky, vraždy, cizoložství, smilství, loupeže, křivá svědectví, urážky..."

Seznam rubrik