Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

pardon, ja ten vas prispevek na blogu trochu precetl, ale to ze se publikum "alibisticky" dalo do tleskani, ;-D;-D;-D asi jako kazdy Novy rok co?

2 1
možnosti
PP

Proč musíte stůj co stůj lhát?! 

"...alibisticky se připojuje další část publika..." má trochu jiný význam.

Nechcete si namísto lhaní zazpívat - hodí se to k Vám - a bude Vám lépe:

https://www.youtube.com/watch?v=kYDrE6Fy7fI

0 2
možnosti
MR

ja stale cekam na to jak vas ta StB zachranila pred Americany, nic o tom by nebylo?

2 1
možnosti
PP

Pod clankem je (Pokračování brzy!) ;-)

0 2
možnosti
LN

....sorry...ale spojení...."neskutečná slátanina"....jsou asi jediná rozumná a slušná reakce na váš článek...kterou jsem schopen napsat.....

3 1
možnosti
JM

J65a64n 50M76r61s25k76o16š

1. 1. 2015 17:28

Pro nezasvěcené dlužno vysvětlit, že Radeckého Marsch po léta tradičně zakončuje novoroční koncert Vídeňských filharmoniků a že se přitom tradičně tleská (dá se dočíst na wikipedích, dokonce i na stručné české).

To tleskání publika se ale omezuje jen na určité partie. Nejen orchestr ale i to publikum bylo minulého roku důrazně řízeno jiným slavným dirigentem, Danielem Barenboimem. 

https://www.youtube.com/watch?v=P6tm7BTk84E

Dnešní koncert se Zubinem Mehtou je zde:

https://www.youtube.com/watch?v=SXXmcPKcqSw

Myslím, že ty v blogu uvedené politické předhozy dávány do souvislosti s tímto koncertem asi nebyly zrovna moc na místě.

3 1
možnosti
SB

To byla naprosto jasně jenom záminka, aby pan autor mohl napsat své bolševické výlevy.

4 1
možnosti
VR

Autore, zřejmě jste poprvé v životě zaregistroval novoroční koncert vídeňských filharmoniků! Vězte, že tento koncert má tradici od roku 1940 a za celou dobu pouze jednou nebyl zakončen pochodem Radeckého! A to tleskání je tam též dlouholetou tradicí! Pochod byl složen roku 1848 na počest významného rakouského vojevůdce českého původu, který byl mezi vojáky oblíben!!! Nebo Johan Strauss starší a maršál Radecký mohou za první světovou válku?

Před Zubinem Mehtou byste měl smeknout! Pokud jste si nevšiml, tak celý dvouhodinový koncert oddirigoval bez partesů! Ale vám zřejmě šlo jen o to si plivnout!

Jen nechápu, proč se fotíte před britskou vlajkou? Podle vaší dikce by vám v pozadí lépe slušela rudá vlajka se srpem a kladivem!

3 1
možnosti
PP

Ale soudruhu Parteigenosse, nějak se goebbelsovsky již nehlásíte k tomu, že tradici těchto koncertů zahájil sám Adolf Hitler. A jejich "rys" měl sloužit Winterhilfe. 

Takhle se u Vás lže?!!?

1 4
možnosti

Vy patříte patrně k těm, kteří když vyslechnou vtip, tak ho rozloží na prvočinitele, vč. pointy. A nejen vtip.

4 0
možnosti
Foto

Díky za článek. Karmu nedávám, ale výborně jsem se pobavil. Složit tolik nesmyslů tak nebetyčné úrovně dohromady a nalepit to na Novoroční koncert vídeňských filharmoniků může jen člověk "momentálně zaostalý" jak by řekla paní Ludmila;-D;-D;-D;-D. Tohle chce fakt talent.

9 1
možnosti
SB

Ve Vašem článku je hodně totálních hloupostí, které nebudu komentovat.

Ale napíši jenom něco k tomu Radeckého pochodu.

Podle mého názoru se letos nepovedl. V jedné pasáži zcela jasně druhý hlas přehlušil první hlas, což je dost závažná chyba. Celý koncert jsem si nahrával na počítač a po jeho skončení jsem si to znovu pustil, abych se ubezpečil, že to nebyl jen první klamný dojem. Ale nebyl. Skutečně k té chybě tam došlo. Vídeňští filharmonici byli vždy skvělí a i letos to zvládali výborně s touhle jedinou výjimkou. Novoročních ikoncertů Vídeňských filharmoniků jsem slyšel už snad dvacet a ještě ani jednou jsem žádnou vadu nezaznamenal, ale tohle rozhodně vadou bylo. Sice jedinou chybou za posledních dvacet let, ale chybou dost banální.

1 1
možnosti
Foto

Chyba nechyba, jsme jenom lidi a kromě toho na Nový rok jde hlavně a především - i když by to mělo platit vždy - o zábavu a to se myslím podařilo stejně jako každý rok.

7 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Pozemšťan planety Země, bedlivě dodržující (jak jen to jde) starou biblickou moudrost: "To, co vchází do úst, přijde do břicha a jde do hnoje. To však, co z úst vychází, jde ze srdce, a to člověka znesvěcuje. Neboť ze srdce vycházejí špatné myšlenky, vraždy, cizoložství, smilství, loupeže, křivá svědectví, urážky..."

Seznam rubrik