Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Miláčku, chceš dodat opalovací krém? Jdeš opět na TýVý, miláčku?!

Snem každýho chlapa je mít doma nebuchtu a neslepici a ještě k tomu pohlednou, chytrou a mazanou. Což je vražedná kombinace. A „blbě k sehnání“. Když už se taková unikátní věc zadaří, je dobré žít v muslimské zemi. A dámu udržovat mimo pozemská lákadla a svody. Kabala přesto i ctnostné muslimské země zamořila satelitními anténami, kterými proudí satanovy verše a obrázky, útočící na nejnižší pudy nejen ctnostných žen, ale i mužův. Už jsem psal v předchozím blogu, že od „Humanitárního bombardován홓 Jugoslávie Paktem NATO nesleduji z hygienických důvodů zprávy českých(?!) televizí. Jak ale odolává televizním „satanským veršům a obrázkům“ můj Fraucimor?

Jdu se opalovat!“. Zazní u nás zřídka, ale přece, v kterémkoliv počasí.
„Budeš strašně z toho Skotska nebo polárního Švédska spálená!“, hrozím.
„Neboj, namažu se padesátkou krémem!“.

V mém Fraucimoru se rozzáří TýVý obrazovka, rozjedou se jeden cabriolet za druhým , rozskotačí se dívky a dámy v otevřených střevíčkách a ve spaghetti ramínkách a rozevlátých sukénkách!

O reklamní pauze se v mém Fraucimoru otevře kýbl padesátky opalovacího krému, aby melanom scénáristů a výpravářů Kabaly z TýVý nepřeskočil nejen na kůži, ale i do mozku.  

Jestliže v tu chvíli potřebuji vyrušit a vstoupit do Fraucimoru, připomínám Tenzinga na vrcholu Ču-mu-lungmy. Zásadně vstupuji jen ve svářecí kukle. Abych se nespálil věčným skotským a švédským polárním sluncem a létem. Pokud již ochranný krém dochází, donáším Fraucimoru nové a nové kýbly padesátek opalovacích krémů k TýVý obrazovce.

Hodina a půl, či dvě hodiny našeho odloučení končí. Je dotančeno! Slepička se prozlatokopčila k nyní již prozřelému multimionáři. Rivalky si oblékly svetry, bundy a oteplovačky. A byly vyhnány z ráje neustálého slunce a věčného bezvětří ve vyhřátém Skotsku a polárním Švédsku až někam na nehostinný a dešti bičovaný jih.

Fanfáry, trááádááá! Končí dvě hodiny odloučení a zase spolu mluvíme a vnímáme se navzájem! Děkuji bohu, že u nás nikdy nezazní Růžoví zahrad, Ulic, Náměstí, Podloubí a Pasáží!

I během sluncem a bezvětřím prosálaných Skandinávií a Skotska, si Fraucimor dobrovolně vypíná každou reklamu – inu Satan Kabaly je Satan Kabaly. A číhá všude! Padesátky opalováky ochrání jen před Severním Švédskem a Skotskem!  Před reklamami NE!

Fraucimor si vystačí s jednou desetinou našich společných šatníků. Lepší Fraucimor šatit, nežli živit! Naopak, uvařit si někdy sám doma brambory je trest za vše – kmín vyhledávám mezi desítkami lahviček cizokrajného koření.

„Hele, něco mi v koření došlo. Jestli to nebudou mít v Londýně, zaletíme si někam do sauny, jinak dostanu absťák!“, v tu chvíli bych měnil za buchtu a slepici. Neměnil, kecám! Tropickou prádelnu a nakupování koření pár dní vydržím.

„Na ty velký tří gramový Tetley mi, prosím, nešahej.Ty stejně nepoznáš rozdíl a vystačíš si s jen 2,5 gramovými!“, asi jsem se při vaření si čaje spletl. Jednou za obří osobní dovoz třígramových balení schytáme na Letišti Václava Havla (ptfuj, ptfuj, ptfuj - musím si vždy při spatření toho jména min. třikrát odplivnout!) pořádnou pálku cla a dépéháčka!  A stejně ji nevystačí ani pár měsíců. TýVý slepici a buchtě by stačil i můj Pickwick, Ahmad, Lipton a další, podle ní, „slabé břečky“. TýVý slepice a buchta by se řídila reklamami Kabaly. Ne vlastní chutí a úsudkem.

Během opalování Fraucimoru před TýVý se proplížím ke sporáku. A vytahuji si z plechu pár nevychladlých buchet. Načapala mi a jestli budu nafouknutý, ať pak prý nefňukám! Má postřeh, i když by měla fandit slepičkám ve spaghetti ramínkách za věčným létem a bezvětřím vyhřátým polárním kruhem.

Škoda, že není typická TýVý slepice a typická buchta – nakradl bych si jejích teplých sobotních buchet rozhodně mnohem víc!
Buchet, vyhřátých skoro jak věčné léto polárního Švédska a severního Skotska scénáristů poplatných médiím Kabaly!
Pro účinkující buchty a slepice ve spaghetti ramínách...

Autor: Pavel Petkov | sobota 24.1.2015 18:43 | karma článku: 8,52 | přečteno: 783x
  • Další články autora

Pavel Petkov

To už se stává z pravicujících Čechů obyčejný líný jižní póvl?

Na tohle Češi nemají a nemohou mít přece nárok! Od mala slyším nadávky na líné Italy, Bulhary, Araby, Turky, Španěly - Zle Socialisticky "si lebedící" Francouze. Jen ať Češi pěkně makají! A bez siesty

11.8.2015 v 15:00 | Karma: 16,40 | Přečteno: 1967x | Diskuse| Ostatní

Pavel Petkov

Angličtinu cvičme vždy v rytmu Hip Hou, Hip Hou, Hip Hou!

včerejšek jsem sklidil téměř rekordní karmu v Politice, tak dnes nepoliticky „jen oddychovka ze šuplíku“. Vznikla původně coby replika kolegyni v jejím blogu "o bavorštině". A de facto může i smysluplně navazovat na můj vůbec první zdejší blog http://pavelpetkov.blog.idnes.cz/c/441247/Anglicky-mne-princ-chtel-jen-svleknout-poprve-kalhotky.html Kdysi, jsem nerozuměl třeba švýcarské "němčině" ani na předměstí Zurichu. Pak jsem začal pychnout, když jsem viděl v koncích v Zurichu kamaráda polyglota, jehož mateřštinou byla pražská židovská němčina. Navíc on němčinu i léta učil studenty v Cambidge a na Princetonu - a v Zurichu se mne přesto držel po pár vlastních pokusech jak nemluvně. Byl jsem tam kontinuálněji zatím asi jen půl roku - a on dorazil na návštěvu před necelým dnem:-) Poté když jsem tedy poprvé "porozuměl"(?!) číslovkám v počasí Rádio SRF (Bs) Basel, cítil jsem se být už hodně pokročilým mluvčím. A zábrany mluvit a bát se rozumět ze mě spadly.

26.1.2015 v 0:00 | Karma: 9,06 | Přečteno: 673x | Diskuse| Cestování

Pavel Petkov

Servilní média jen zbaběle mlčí: Konec petrodolaru tento víkend?

Servilní a nejen česká média, se bojí byť pípnout. Neobdržely ještě během víkendu befehl od zaskočené US Embassy i State Departmentu, a ani z Tel Avivu, zpoceného strachy. Včera, v době na just konání Fóra v Davosu a pohřbu Saudského krále, Írán vyhlašuje konec dolaru v mezinárodním obchodě! Využije jiných měn, včetně čínských juanů, eura, turecké liry, ruského rublu a jihoorejského wonu. EU paralelně ruší sankce proti Íránu. Vše jen 5 dnů po podpisu úterního přelomového vojensko-strategického Paktu Tehran-Moskva 20.1.2015!

25.1.2015 v 10:08 | Karma: 35,92 | Přečteno: 4578x | Diskuse| Politika

Pavel Petkov

Nenaganští Norové, mučící hodnou Michalákovou - Hop, Hop, Hop!

Ač jsem od „ Humanitárního bombardováníTM „ Jugoslávie Paktem NATO maximální možný televizní ignorant, zejm. co se zpráv a komentářů týká, Kauza Michaláková pronikla „Světe div se!“ i ke mně“. Když jsem tedy poprvé zaslechl kauzu Michaláková, proplakal jsem vzápětí metry polštářů a matrací. A topil se v moři slz nad osudem nebohých Čechů, zavlečených a unesených do zahraničí. Plakal jsem stejně, či možná i dokonce více, nežli ostatní okolo mě. Odmala jsem byl v zajetí rodinných osudů válečných sirotků či adoptovaných členů rodiny. Stejně tak i po léta odkládaných dětí příbuzných u prarodičů z důvodů neschopnosti jinak zvládnout oslnivou světovou kariéru rodičů. Téměř nikdy jsem nezažil zavřené dveře. Nikdy jsem nebyl během těchto hovorů odesílán „jdi si do svého pokoje“. Odmalinka jsem byl součástí řešení či napravování výše nastíněných rodinných traumat. Na kauzu Michaláková jsem tedy začal měnit názor až poznenáhlu. A opatrně.

23.1.2015 v 10:06 | Karma: 24,59 | Přečteno: 3892x | Diskuse| Politika

Pavel Petkov

Finální cíl: Privatizace zisků a znárodňování ztrát – Über Alles!

Ovčané se (nadále znervózněle) ptají, komu to hrají? Odpověď je snadná – nejzdatnějšímu „kolíkáři“. Už na prahu lidských dějin ti pravicově smýšlející si vykolíkovali první soukromou zahrádečku – a kořist vtahávali dovnitř. Naopak - ohlodané kosti, výkaly a neupotřebitelné zbytky vysypávali vně zprivatizovaného „ráje“. Dnešní doba je jen pokročilejším stádiem pradávna. K zajímavým paradoxům dochází např. v Tichomoří. Ještě před několika desítkami let v některých komunitách neexistovalo „soukromé vlastnictví“. Vše bylo všech. Příchozí běloch měl problém, když si chtěl cokoliv „koupit“. Stejně tak měl běloch problém, když nedokázal pochopit, že si domorodec cokoliv z bělochova „majetku“ vypůjčil.

20.1.2015 v 12:37 | Karma: 18,89 | Přečteno: 939x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Pozemšťan planety Země, bedlivě dodržující (jak jen to jde) starou biblickou moudrost: "To, co vchází do úst, přijde do břicha a jde do hnoje. To však, co z úst vychází, jde ze srdce, a to člověka znesvěcuje. Neboť ze srdce vycházejí špatné myšlenky, vraždy, cizoložství, smilství, loupeže, křivá svědectví, urážky..."

Seznam rubrik